PREDAJ SVOJU STRATÉGIU – VYMYSLI PLÁN A NECHAJ OBCHODOVAŤ NÁS!

22. júna 2010, Milan Bachratý, Nezaradené

Spomínaš si keď si bol malý a sníval si o tom ako vymyslíš niečo geniálne a svet ti bude ležať pri nohách a ty už nebudeš musieť nikdy pracovať a budeš zarábať peniaze?

Tak ten moment prišiel práve teraz.

Ak máš úspešnú, profitabilnú stratégiu, ale nemáš na obchodovanie čas, nemáš dostatok financií a ani potrebnú disciplínu, podel sa o nej s FXMPROFIT. My vieme obchodovať každú stratégiu a ak bude tvoja stratégia profitabilná, určite budeš aj ty profitabilný.

Pre viac informácii si pozri toto FOREX-video:

 

 

UŽ MÁŠ PRÁVE NEJAKÚ PROFITABILNÚ STRATÉGIU?

Maj na pamäti, že veľa ľudí má celkom dobré profitabilné stratégie, ale si ich nechávajú pre seba, lebo si myslia, že sa stanú rýchlo milionári. Ale pritom zabúdajú, že ak by to tak bolo, tak nimi dávno sú.

Čo je lepšie? Mať perfektnú stratégiu doma v šuplíku a každé ráno vstávať do práce, šéf s tebou zametá ako z handrou a ty nemáš tú osobnosť, nemáš čas a ani potrebné peniaze, aby si tú stratégiu sám premenil v celkom slušný príjem?

Alebo je lepšie ak tvoju stratégiu zoberú do rúk profesionáli a spravia z nej potrebný profit a ty len dostaneš každý mesiac slušnú províziu a môžeš ísť na dovolenku, kam chceš, kedy chceš a na koľko chceš (a s kým chceš.;))?

Teraz nemáš nič, alebo málo – s nami to bude len plusové, ak je tvoja stratégia plusová.